Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Chilli con carne

Zemiakové placky
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pivný guláš
Kura na sladko
Grilovaný hamburger
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Hŕstková polievka s paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Kačica na pomarančoch
Kurča na bielom víne
Morčacie prsia s jablkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rýchle lasagne
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Voňavé pečené zemiaky
Jahňacie so šalviovým medom
Kotlovina
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Carbonara so špenátom
Hubový guľáš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Klasický burger
Grilované rebierka
Plnené kuracie stehná
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Zeleninové chipsy
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná krkovička
Pizza v zemiakoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Jaipur kari
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčací hamburger
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi