Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Párky v slanine

Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Carbonara so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Kura na pive
Morčacie rolky s ryžou
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Netradičný hamburger
Sladká bravčová panenka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hŕstková polievka s paradajkami
Pivný guláš
Kotlovina
Pizza v zemiakoch
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Jaipur kari
Pochúťka s Ajvarom
Klasický burger
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Voňavé pečené zemiaky
Kura na sladko
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Medové teľacie kotlety
Kurací paprikáš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zeleninové chipsy
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na pivovej fľaši
Morčací hamburger
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi