Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Pivný guláš
Jaipur kari
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Netradičný hamburger
Rýchle lasagne
Jahňacie so šalviovým medom
Párky v slanine
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pizza v zemiakoch
Zeleninové chipsy
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kurací paprikáš
Plnené kuracie stehná
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na pive
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lasagne z panvice
Voňavé pečené zemiaky
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kotlovina
Papriky plnené rizotom
Hovädzí steak so zeleninou
Kurča na bielom víne
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zemiakové placky
Kura na pivovej fľaši
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Sladká bravčová panenka
Hŕstková polievka s paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná krkovička
Kuracie prsia pečené v rúre
Kačica na pomarančoch
Morčacie prsia s jablkami
Grilované rebierka
Morčací hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rezne s chutnou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi