Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaný hamburger

Kura na pive
Morčacie rolky s ryžou
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Polievka z bôbu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zeleninové chipsy
Kurča na bielom víne
Medové teľacie kotlety
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaná krkovička
Morčacie prsia s jablkami
Lasagne z panvice
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Špagety s cuketou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Jaipur kari
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Klasický burger
Kura na sladko
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zemiakové placky
Chilli con carne
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hovädzí steak so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Kotlovina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčací hamburger
Papriky plnené rizotom
Bravčové kotlety s kuskusom
Plnené kuracie stehná
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi