Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Morčací hamburger

Kurča na bielom víne
Pivný guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Chilli con carne
Špagety s cuketou
Pizza v zemiakoch
Kura na sladko
Carbonara so špenátom
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Plnené kuracie stehná
Kura na pive
Kotlovina
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Medové teľacie kotlety
Hŕstková polievka s paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Kurací paprikáš
Kura na pivovej fľaši
Netradičný hamburger
Hubový guľáš
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná krkovička
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Zemiakové placky
Mäsové guľky s omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Jaipur kari
Papriky plnené rizotom
Sladká bravčová panenka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Voňavé pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

Suroviny

500 g mletého morčacieho mäsa
100 g rukoly
2 lyžičky ochucovadla Podravka
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
4 pečivá na hamburger
1 vajce
2 červené cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 Ajvar jemný Podravka
štipka sušenej bazalky
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Mäso zmiešame s ochucovadlom Podravka, petržlenovou vňaťou, vajcom, soľou, korením a štipkou bazalky, dobre premiešame a necháme postáť.
  • 2 Medzitým si nakrájame cibuľu, ale aj červenú a zelenú papriku na kolieska a rukolu natrháme na stredne veľké kúsky.
  • 3 Mäso rozdelíme na malé časti, vytvarujeme do okrúhleho tvaru (veľkosť a hrúbka podľa chuti) a opečieme ho na zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 4 Pečivo na hamburger prerežeme na polovicu a na spodnú časť natrieme ajvar Podravka, potom položíme kolieska cibule a mäso. Na mäso poukladáme kolieska červenej a zelenej papriky a nakoniec rukolu.
  • 5 Vrchnú časť takisto natrieme ajvarom Podravka, prikryjeme a podávame.

Zdieľať s priateľmi