Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Netradičný hamburger

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kurací paprikáš
Kotlovina
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pivovej fľaši
Hubový guľáš
Grilovaný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Špagety s cuketou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rýchle lasagne
Fish&Chips v tortille
Lasagne z panvice
Pivný guláš
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Medailónky s hnedou ryžou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčací hamburger
Papriky plnené rizotom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Voňavé pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kurča na bielom víne
Jaipur kari
Zeleninové chipsy
Hŕstková polievka s paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaná krkovička
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilované rebierka
Nové zemiaky s Ajvarom
Klasický burger
Kačica na pomarančoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Zemiakové placky
Pochúťka s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Medové teľacie kotlety
Párky v slanine
Chilli con carne
Kura na pive
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Hamburger, kde sa skrýva všetko to, na čo máte chuť.

Suroviny

500 g mletého hovädzieho mäsa
120 g panko strúhanky alebo obyčajnej strúhanky
1 vajce
2 lyžice Podravka kečupu jemného
1/2 lyžice Podravka ochucovadla
soľ
čierne korenie mleté
1/2 lyžičky mletej červenej papriky sladkej
4 hrubé plátky slaniny
1 cibuľa
1-2 paradajky
4 vajcia
200 g nastrúhaného syra
4 žemle

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame so strúhankou, vajcom, Podravka kečupom, Podravka ochucovadlom, soľou, korením a paprikou. Všetko poriadne premiešame, aby sa chute prepojili a aby sme dostali kompaktnú zmes.
  • 2 Zmes rozdelíme na 4 časti a vytvoríme z nich guličky. Guličky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 3 Vrch každej guličky zatlačíme pohárom alebo plechovkou tak, aby nám v strede vznikla priehlbina.
  • 4 Každú guličku pevne obmotáme slaninou a upevníme kuchynskou niťou.
  • 5 Cibuľu a paradajky nakrájame na kocky, ktoré dáme do priehlbiny vytvorenej v mäse. Na vrch mäsa rozbijeme vajce a posypeme nastrúhaným syrom.
  • 6 Pečieme približne 30 minút v predhriatej rúre na 180 °C.
  • 7 Žemľu prerežeme a do stredu vložíme hotové mäso.

Tip

Použite širšiu, hrubšiu a prerastanú slaninu.

Porcia

Podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi