Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaná krkovička

Rýchle lasagne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Plnené kuracie stehná
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pizza v zemiakoch
Chilli con carne
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pive
Kurča na bielom víne
Zeleninové chipsy
Párky v slanine
Hubový guľáš
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Morčacie prsia s jablkami
Fish&Chips v tortille
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Grilovaný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zemiakové placky
Kurací paprikáš
Netradičný hamburger
Jaipur kari
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Morčací hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Kotlovina
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Klasický burger
Špagety s cuketou
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi