Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Kuracie mäso v aromatickej omáčke

Rolky z roštenky so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Klasický burger
Sladká bravčová panenka
Mäsové guľky s omáčkou
Špagety s cuketou
Grilovaná krkovička
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zemiakové placky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hubový guľáš
Pivný guláš
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Párky v slanine
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Carbonara so špenátom
Polievka z bôbu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Kura na sladko
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Kura na pive
Medailónky s hnedou ryžou
Chilli con carne
Plnené kuracie stehná
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kotlovina
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Lasagne z panvice
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Morčací hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Kurča na bielom víne
Netradičný hamburger
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rýchle lasagne
Kurací paprikáš
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 lyžice masla
100 g cibule
1 kg kuracieho mäsa (krídla, stehná, prsia,...)
25 g Podravky Natur na zlaté kurča
100 g zelenej čerstvej papriky
100 g čerstvých paradajok
1 lyžička sladkej mletej papriky
100 ml sladkej smotany
1 lyžička hladkej múky

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby50 min

  • 1 Na dobre rozohriatu panvicu dáme aj olej a maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.
  • 3 Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.
  • 4 Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame vodou, dokým nie je mäso mäkké.
  • 5 Nakoniec primiešame sladkú smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete pripraviť tento druh jedla je dobré odstrániť kožu.

Porcia

Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi