Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Pochúťka s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Netradičný hamburger
Kotlovina
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná krkovička
Pivný guláš
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Fish&Chips v tortille
Jaipur kari
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Grilovaný hamburger
Klasický burger
Kura na sladko
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rezne s chutnou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Polievka z bôbu
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilované rebierka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pive
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Morčací hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pizza v zemiakoch
Plnené kuracie stehná
Kurací paprikáš
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Špagety s cuketou
Chilli con carne
Medailónky s hnedou ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Medové teľacie kotlety
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Voňavé pečené zemiaky
Zemiakové placky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninové chipsy
Carbonara so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi