Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Lasagne z panvice
Morčacie prsia s jablkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurča na bielom víne
Papriky plnené rizotom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Medailónky s hnedou ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jaipur kari
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chilli con carne
Rolky z roštenky so zeleninou
Kurací paprikáš
Hubový guľáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pochúťka s Ajvarom
Kura na sladko
Mäsové guľky s omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Pivný guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Netradičný hamburger
Sladká bravčová panenka
Kotlovina
Kuracie prsia pečené v rúre
Zemiakové placky
Kura na pive
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Carbonara so špenátom
Kura na pivovej fľaši
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Hŕstková polievka s paradajkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pizza v zemiakoch
Morčací hamburger
Grilovaný hamburger
Rýchle lasagne
Voňavé pečené zemiaky
Klasický burger
Morčacie rolky s ryžou
Párky v slanine
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety s cuketou
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kačica na pomarančoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi