Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Papriky plnené rizotom

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na pive
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilované rebierka
Morčací hamburger
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kotlovina
Lasagne z panvice
Chilli con carne
Nové zemiaky s Ajvarom
Voňavé pečené zemiaky
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Morčacie prsia s jablkami
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Klasický burger
Špagety s cuketou
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kačica na pomarančoch
Sladká bravčová panenka
Kurča na bielom víne
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na sladko
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Zemiakové placky
Morčacie rolky s ryžou
Plnené kuracie stehná
Hŕstková polievka s paradajkami
Carbonara so špenátom
Kura na pivovej fľaši
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Pivný guláš
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Kurací paprikáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Hubový guľáš
Grilovaná krkovička
Jahňacie so šalviovým medom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi