Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Morčacie rolky s ryžou

Hubový guľáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Kurací paprikáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Jahňacie so šalviovým medom
Chilli con carne
Zeleninové chipsy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilované rebierka
Špagety s cuketou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rýchle lasagne
Medailónky s hnedou ryžou
Pikantné bravčové závitky
Kura na pive
Klasický burger
Hŕstková polievka s paradajkami
Pivný guláš
Nové zemiaky s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zemiakové placky
Kura na sladko
Bravčové kotlety s kuskusom
Rezne s chutnou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Fish&Chips v tortille
Plnené kuracie stehná
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčací hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kačica na pomarančoch
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Papriky plnené rizotom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Medové teľacie kotlety
Pizza v zemiakoch
Grilovaná krkovička
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Jaipur kari
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!

Suroviny

4 plátky morčacích pŕs
150 g šunky
čerstvý špenát
5 dcl vody
1 kocku Podravka zeleninového bujónu
400 g Lagris ryže Basmati
špenát
restovaná cibuľa
drvený cesnak
soľ
pažítka
hrášok na ozdobenie

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.
  • 2 Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.
  • 3 Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom.

Porcia

Podávame ozdobené hráškom alebo pažítkou.

Malé tajomstvá

Na podlievanie mäsa môžeme miesto vývaru použiť biele víno.

Zdieľať s priateľmi