Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Zeleninové chipsy
Morčací hamburger
Fish&Chips v tortille
Kačica na pomarančoch
Hovädzí steak so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Medové teľacie kotlety
Grilované rebierka
Lasagne z panvice
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Pivný guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kotlovina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Plnené kuracie stehná
Špagety s cuketou
Pizza v zemiakoch
Rezne s chutnou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Kurča na bielom víne
Zemiakové placky
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaná krkovička
Pikantné bravčové závitky
Kura na pive
Hubový guľáš
Papriky plnené rizotom
Kurací paprikáš
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi