Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Kotlovina
Medové teľacie kotlety
Morčacie rolky s ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Papriky plnené rizotom
Zeleninové chipsy
Hŕstková polievka s paradajkami
Hubový guľáš
Kura na pive
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie prsia s jablkami
Jaipur kari
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Kura na sladko
Rýchle lasagne
Zemiakové placky
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Jahňacie so šalviovým medom
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kurací paprikáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chilli con carne
Klasický burger
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčací hamburger
Plnené kuracie stehná
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Špagety s cuketou
Polievka z bôbu
Grilovaná krkovička
Kura na pivovej fľaši
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Netradičný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi