Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pizza v zemiakoch

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Bravčové kotlety s kuskusom
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na sladko
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka z bôbu
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pive
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Lasagne z panvice
Špagety s cuketou
Morčací hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Plnené kuracie stehná
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové chipsy
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Kačica na pomarančoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Carbonara so špenátom
Kotlovina
Jaipur kari
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná krkovička
Medailónky s hnedou ryžou
Zemiakové placky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Párky v slanine
Rýchle lasagne
Kurací paprikáš
Klasický burger
Pochúťka s Ajvarom
Netradičný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pivný guláš
Mäsové guľky s omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hubový guľáš
Kura na pivovej fľaši
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi