Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Hŕstková polievka s paradajkami

Kura na pive
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kotlovina
Zemiakové placky
Kačica na pomarančoch
Plnené kuracie stehná
Fish&Chips v tortille
Kurča na bielom víne
Pochúťka s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z bôbu
Kurací paprikáš
Morčacie prsia s jablkami
Carbonara so špenátom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Medailónky s hnedou ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na sladko
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové chipsy
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Pivný guláš
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Chilli con carne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pivovej fľaši
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Špagety s cuketou
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaná krkovička
Morčací hamburger
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Netradičný hamburger
Párky v slanine
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Strukoviny sú zdravá a obľúbená alternatíva mäsa. V kombinácii s paradajkami a bylinkami vytvoria veľmi chutnú a výdatnú polievku.

Suroviny

200 g hrśtkovej zmesi tradičnej Lagris
50 ml olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
80 g zeleru
3 strúčiky cesnaku
700 ml zeleninového vývaru
200 g krájaných paradajok Podravka
100 g sterilizovanej sladkej kukurice
ochucovadlo Podravka Natur
menšia hrsť listov šalvie
menšia hrsť petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby55 min

  • 1 Hŕstkovú zmes namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme takmer do mäkka a scedíme.
  • 2 V hrnci na oleji orestujeme cibuľu spoločne s nakrájanou koreňovou zeleninou a cesnakom. Takto pripravený základ zalejeme zeleninovým vývarom. Pozvoľna varíme takmer do mäkka.
  • 3 Nakoniec pridáme uvarenú hŕstkovú zmes, paradajky a kukuricu. Polievku dochutíme korením Podravka Natur a nasekanými bylinkami.
  • 4 Polievku ešte 10 minút povaríme a môžeme podávať.

Zdieľať s priateľmi