Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Hŕstková polievka s paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medové teľacie kotlety
Chilli con carne
Klasický burger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kurací paprikáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura na sladko
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Nové zemiaky s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Carbonara so špenátom
Špagety s cuketou
Kura na pive
Grilovaná krkovička
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie prsia s jablkami
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Lasagne z panvice
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Pivný guláš
Kurča na bielom víne
Polievka z bôbu
Morčací hamburger
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hubový guľáš
Kačica na pomarančoch
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Sladká bravčová panenka
Kotlovina
Zemiakové placky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Kura na pivovej fľaši
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Zeleninové chipsy
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi