Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilované rebierka
Lasagne z panvice
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Pivný guláš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Sladká bravčová panenka
Hovädzí steak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Voňavé pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Plnené kuracie stehná
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Kotlovina
Párky v slanine
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie rolky s ryžou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zeleninové chipsy
Carbonara so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Klasický burger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaná krkovička
Kura na pivovej fľaši
Hŕstková polievka s paradajkami
Jaipur kari
Rýchle lasagne
Chilli con carne
Morčacie prsia s jablkami
Medailónky s hnedou ryžou
Polievka z bôbu
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Papriky plnené rizotom
Kura na pive
Nové zemiaky s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Kura na sladko
Kurací paprikáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčací hamburger
Zemiakové placky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Netradičný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi