Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Carbonara so špenátom
Sladká bravčová panenka
Morčací hamburger
Špagety s cuketou
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Grilovaný hamburger
Kačica na pomarančoch
Zemiakové placky
Kuracie prsia pečené v rúre
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Grilovaná krkovička
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Kura na pive
Kurča na bielom víne
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie rolky s ryžou
Medové teľacie kotlety
Voňavé pečené zemiaky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Pivný guláš
Hubový guľáš
Mäsové guľky s omáčkou
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Jahňacie so šalviovým medom
Chilli con carne
Pochúťka s Ajvarom
Rýchle lasagne
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na sladko
Pikantné bravčové závitky
Grilované rebierka
Kotlovina
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kurací paprikáš
Morčacie prsia s jablkami
Rezne s chutnou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Klasický burger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jaipur kari
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Polievka z bôbu
Medailónky s hnedou ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi