Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Zeleninové špízy

Špagety zo Stredomoria
Polievka z fazuľových strukov
Grilované tofu
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Teplý zeleninový šalát
Ochutená ryža
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Ryžové guľôčky
Ravioly so šalviou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Farebný jarný šalát
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Hríbová mrvenička
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniak so zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované paradajky
Mrkvová polievka
Losos s cuketovou krustou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestovinový šalát so surimi
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Polievka z rukoly a kreviet
Pochúťka s Ajvarom
Strukovinový šalát so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Vyprážaný syr
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi