Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Polievka z fazuľových strukov

Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Letné zeleninové ragú
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Pochúťka s Ajvarom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát so surimi
Mrkvová polievka
Tuniak so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Vyprážaný syr
Hríbová mrvenička
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ravioly so šalviou
Pečený losos v medovej omáčke
Farebný jarný šalát
Zeleninové špízy
Tabouleh
Ochutená ryža
Paradajková polievka
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Grilované paradajky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniakový šalát
Ryžové guľôčky
Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi