Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Losos s cuketovou krustou

Polievka z rukoly a kreviet
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Sójový šalát s tuniakom
Ražniči z lososa
Pochúťka s Ajvarom
Farebný jarný šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Ryžové guľôčky
Grilované tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hríbová mrvenička
Polievka z fazuľových strukov
Tuniak so zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Vyprážaný syr
Ochutená ryža
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Lahodné pečené zemiaky
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi