Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Ochutená ryža

Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniakový šalát
Teplý zeleninový šalát
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Opekaná zelenina
Sójový šalát s tuniakom
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Gyros šalát
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Hríbová mrvenička
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tabouleh
Vyprážaný syr
Losos s cuketovou krustou
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Pochúťka s Ajvarom
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované paradajky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Farebný jarný šalát
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie prsia pečené v rúre
Caponata a lá Podravka
Ryžové guľôčky
Paradajkové košíčky so pšenom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s kuskusom
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi