Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Špagety zo Stredomoria
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Ružičková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sójový šalát s tuniakom
Ochutená ryža
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči z lososa
Vyprážaný syr
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Farebný jarný šalát
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Ryžové guľôčky
Grilované paradajky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Gyros šalát
Losos s cuketovou krustou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Letné zeleninové ragú
Mrkvová polievka
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Hríbová mrvenička
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi