Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Tuniakový šalát

Opekaná zelenina
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniak so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Grilované paradajky
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované tofu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Farebný jarný šalát
Vyprážaný syr
Gyros šalát
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cestovinový šalát so surimi
Hríbová mrvenička
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Lahodné pečené zemiaky
Ryžové guľôčky
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ochutená ryža
Ružičková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pochúťka s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi