Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Morčacina s citrónom a oreganom

Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ochutená ryža
Biela ryba s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Losos s cuketovou krustou
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Zeleninové špízy
Tabouleh
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Letné zeleninové ragú
Vyprážaný syr
Sójový šalát s tuniakom
Pochúťka s Ajvarom
Ryžové guľôčky
Polievka z rukoly a kreviet
Teplý zeleninový šalát
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Šošovicová krémová polievka
Gyros šalát
Mrkvová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Hríbová mrvenička
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Farebný jarný šalát
Grilované paradajky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka
Tuniakový šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Ravioly so šalviou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi