Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Paradajková polievka

Tabouleh
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ochutená ryža
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Polievka z rukoly a kreviet
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Mrkvová polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tuniakový šalát
Vyprážaný syr
Špagety zo Stredomoria
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ryžové guľôčky
Polievka z fazuľových strukov
Hríbová mrvenička
Tuniak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinový šalát so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované tofu
Pochúťka s Ajvarom
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Letné zeleninové ragú
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Losos s cuketovou krustou
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Farebný jarný šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Cestovinový šalát so surimi
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie prsia pečené v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi