Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Grilované tofu

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Lahodné pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Vyprážaný syr
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečený losos v medovej omáčke
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Ryžové guľôčky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ochutená ryža
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestovinový šalát so surimi
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Farebný jarný šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované paradajky
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto na španielsky spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Gyros šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi