Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Pochúťka s Ajvarom

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ochutená ryža
Šošovicová krémová polievka
Farebný jarný šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilované paradajky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Vyprážaný syr
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka s bazalkou
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát so surimi
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Polievka z rukoly a kreviet
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Hríbová mrvenička
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Mrkvová polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Ryžové guľôčky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Mäsové guľky s omáčkou
Gyros šalát
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi