Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované paradajky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ražniči z lososa
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Ochutená ryža
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Hríbová mrvenička
Ravioly so šalviou
Tuniak so zeleninou
Mrkvová polievka
Teplý zeleninový šalát
Opekaná zelenina
Pochúťka s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Paradajková polievka s bazalkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s kuskusom
Ružičková polievka
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Grilované tofu
Farebný jarný šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi