Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Strukovinový šalát so zeleninou
Mrkvová polievka
Gyros šalát
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované paradajky
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniak so zeleninou
Ochutená ryža
Špagety zo Stredomoria
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka
Polievka z fazuľových strukov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Hríbová mrvenička
Paradajková polievka s bazalkou
Opekaná zelenina
Farebný jarný šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát so surimi
Ryžové guľôčky
Šošovicová krémová polievka
Tuniakový šalát
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Vyprážaný syr
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Teplý zeleninový šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi