Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Slepačia polievka s knedličkami

Morčacie rolky s ryžou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninové špízy
Pečený losos v medovej omáčke
Papriky plnené rizotom
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Rýchle lasagne
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na sladko
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Plnené kuracie stehná
Grilované kuracie prsia
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacia roláda
Penne so špargľovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Sendviče z vajíčok a s lososom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šalát s krevetami
Kačica na pomarančoch
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teplý zeleninový šalát
Kuracie fajitas
Ryžové guľôčky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové rizoto so slaninou
Polievka s mäsovými guličkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Mäsová roláda a lá pahreba
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Slepačia polievka s jemnými knedličkami vás príjemne osvieži za každého počasia.

Suroviny

500 g kuracieho mäsa (biele mäso bez kože)
4 lyžice oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
200 g koreňového zeleru
100 g petržlenu
1 l vody
2 kocky Podravka Natur slepačieho bujónu
200 g konzervovaného hrachu
Knedličky:
2 vajcia
100 g hladkej múky
štipka soli
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s červenou šošovicou

PODRAVKA NATUR polievka s červenou šošovicou

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Mäso umyjeme a nakrájame na kocky.
  • 2 Na zahriatom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájanú koreňovú zeleninu, až kým nezmäkne. Pridáme mäso a všetko spolu krátko opražíme.
  • 3 Zalejeme vodou a privedieme k varu. Keď voda zovrie, pridáme kocky Natur bujónu a zakryté varíme na miernom ohni približne 30 minút.
  • 4 Vajcia zmiešame s múkou, soľou, petržlenom a všetko spolu vidličkou poriadne premiešame.
  • 5 Do variacej sa polievky dáme knedličky a varíme ešte približne 10 minút.
  • 6 Nakoniec do polievky pridáme scedený hrach.

Tip

Knedličky dávajte do polievky tak, že lyžičku, na ktorej máte cesto vložte aj s cestom do polievky. Lyžička sa zahreje a cesto sa odlepí od lyžičky.

Zdieľať s priateľmi