Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Rolky z roštenky so zeleninou
Opekaná zelenina
Penne so špargľovou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Teľacia roláda
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát s krevetami
Šošovicová krémová polievka
Ražniči z mletého mäsa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Hovädzí steak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Okúzľujúce letné kurča
Kura na sladko
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Sendviče z vajíčok a s lososom
Plnené kuracie stehná
Slepačia polievka s knedličkami
Zeleninové rizoto so slaninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Morčacie prsia s jablkami
Caponata a lá Podravka
Papriky plnené rizotom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ryžové guľôčky
Kuracie fajitas
Kačica na pomarančoch
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Ovocný šalát s kuracinou
Chrumkavé pečené zemiaky
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi