Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Grilované kuracie prsia

Pečený losos v medovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Morčacie rolky s ryžou
Chrumkavé pečené zemiaky
Ryžové guľôčky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Ovocný šalát s kuracinou
Šalát s krevetami
Šošovicová krémová polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rýchle lasagne
Teľacia roláda
Kura na sladko
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Polievka s mäsovými guličkami
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracie fajitas
Kačica na pomarančoch
Ražniči z mletého mäsa
Slepačia polievka s knedličkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Plnené kuracie stehná
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Opekaná zelenina
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Okúzľujúce letné kurča
Mäsová roláda a lá pahreba
Zeleninové rizoto so slaninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka s bazalkou
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Penne so špargľovou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi