Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Pečený losos v medovej omáčke

Papriky plnené rizotom
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnené kuracie stehná
Ryžové guľôčky
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Penne so špargľovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacia roláda
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Opekaná zelenina
Morčacie rolky s ryžou
Hovädzí steak so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Teplý zeleninový šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Caponata a lá Podravka
Chrumkavé pečené zemiaky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninové rizoto so slaninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Nové zemiaky s Ajvarom
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Kura na sladko
Rýchle lasagne
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát s krevetami
Grilované kuracie prsia
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Viac receptov pre túto náladu

Pečený losos s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

Suroviny

100 g medu
2 lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička sladkej mletej papriky
4 filety lososa
3 lyžička ochucovadla Podravka Natur
4 lyžice olivového oleja
4 strúčiky cesnaku
1 lyžička čierneho mletého korenia
1 citrón

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 30 min

  • 1 Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.
  • 2 Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.
  • 3 Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, čierne korenie a ešte krátko opečieme.
  • 4 Lososa dáme preč z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

Porcia

Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi