Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Opekaná zelenina

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Chrumkavé pečené zemiaky
Zeleninové špízy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka s mäsovými guličkami
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Jaipur kari
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Rýchle lasagne
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Penne so špargľovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacie prsia s jablkami
Teplý zeleninový šalát
Rezne s chutnou omáčkou
Kuracie fajitas
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Ovocný šalát s kuracinou
Teľacia roláda
Caponata a lá Podravka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Plnené kuracie stehná
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šalát s krevetami
Kačica na pomarančoch
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová krémová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Paradajková polievka s bazalkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Ražniči z mletého mäsa
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracie prsia pečené v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované kuracie prsia
Sendviče z vajíčok a s lososom
Ryžové guľôčky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi