Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Morčacie prsia s jablkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacie rolky s ryžou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Hovädzí steak so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacia roláda
Kuracie fajitas
Kačica na pomarančoch
Polievka s mäsovými guličkami
Opekaná zelenina
Kura na sladko
Chrumkavé pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Slepačia polievka s knedličkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Okúzľujúce letné kurča
Plnené kuracie stehná
Caponata a lá Podravka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát s krevetami
Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Grilované kuracie prsia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sendviče z vajíčok a s lososom
Špagety zo Stredomoria
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie prsia pečené v rúre
Ryžové guľôčky
Rýchle lasagne
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ražniči z mletého mäsa
Šošovicová krémová polievka
Papriky plnené rizotom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Penne so špargľovou omáčkou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Jaipur kari
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové špízy
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi