Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Papriky plnené rizotom
Šalát s krevetami
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto so slaninou
Ryžové guľôčky
Ražniči z mletého mäsa
Teľacia roláda
Cviklové krupoto s bielou rybou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mäsová roláda a lá pahreba
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Plnené kuracie stehná
Penne so špargľovou omáčkou
Jaipur kari
Zeleninové špízy
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Kačica na pomarančoch
Morčacie prsia s jablkami
Slepačia polievka s knedličkami
Opekaná zelenina
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Grilované kuracie prsia
Rýchle lasagne
Chrumkavé pečené zemiaky
Sendviče z vajíčok a s lososom
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi