Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Morčacina s citrónom a oreganom

Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s krevetami
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Slepačia polievka s knedličkami
Šošovicová krémová polievka
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Papriky plnené rizotom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pečený losos v medovej omáčke
Kura na sladko
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Opekaná zelenina
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Mäsová roláda a lá pahreba
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka s bazalkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ryžové guľôčky
Hovädzí steak so zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Teľacia roláda
Špagety zo Stredomoria
Plnené kuracie stehná
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacie rolky s ryžou
Teplý zeleninový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Rýchle lasagne
Pikantné bravčové závitky
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Penne so špargľovou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi