Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Papriky plnené rizotom

Ražniči z mletého mäsa
Hovädzí steak so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morčacie rolky s ryžou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová krémová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rýchle lasagne
Šalát s krevetami
Cviklové krupoto s bielou rybou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Jaipur kari
Teľacia roláda
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované kuracie prsia
Kačica na pomarančoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Nové zemiaky s Ajvarom
Slepačia polievka s knedličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na sladko
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Ryžové guľôčky
Rezne s chutnou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Sendviče z vajíčok a s lososom
Caponata a lá Podravka
Mäsová roláda a lá pahreba
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ovocný šalát s kuracinou
Teplý zeleninový šalát
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rolky z roštenky so zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Chrumkavé pečené zemiaky
Okúzľujúce letné kurča
Penne so špargľovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Plnené kuracie stehná
Opekaná zelenina
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi