Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Rýchle lasagne
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sendviče z vajíčok a s lososom
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Chrumkavé pečené zemiaky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto so slaninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacia roláda
Ražniči z mletého mäsa
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnené kuracie stehná
Slepačia polievka s knedličkami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Jaipur kari
Šalát s krevetami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Hovädzí steak so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kačica na pomarančoch
Kura na sladko
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ryžové guľôčky
Grilované kuracie prsia
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacie rolky s ryžou
Špagety zo Stredomoria
Kuracie fajitas
Ovocný šalát s kuracinou
Papriky plnené rizotom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Opekaná zelenina
Penne so špargľovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi