Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Morčacina s citrónom a oreganom

Kačica na pomarančoch
Paradajková polievka s bazalkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Kura na sladko
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s krevetami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Teplý zeleninový šalát
Grilované kuracie prsia
Kuracie fajitas
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka s mäsovými guličkami
Morčacie prsia s jablkami
Hovädzí steak so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Penne so špargľovou omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Ražniči z mletého mäsa
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto so slaninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Rýchle lasagne
Teľacia roláda
Zeleninové špízy
Papriky plnené rizotom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šošovicová krémová polievka
Sendviče z vajíčok a s lososom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Plnené kuracie stehná
Jaipur kari
Chrumkavé pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Špagety zo Stredomoria
Ryžové guľôčky
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi