Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Zeleninové špízy

Plnené kuracie stehná
Tuniak so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Talianske kuracie rizoto
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Teľacia roláda
Kuracie rizoto
Jahňacie so šalviovým medom
Polievka s mäsovými guličkami
Pikantná rybacia zmes
Stredomorská hríbová polievka
Mäsová roláda a lá pahreba
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pikantným steakom
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované tofu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jemný hubový guláš
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Šťavnaté mäkké zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Opekaná zelenina
Kuracie závitky s prekvapením
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tournedos s maslovou zeleninou
Vianočná roláda
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Hrachová polievka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Makrelová nátierka
Voňavé pečené
Grilované kuracie prsia
Pochúťka s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi