Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Lahodné pečené zemiaky

Jemný hubový guláš
Opekaná zelenina
Ražniči z lososa
Vianočná roláda
Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Pochúťka s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Tuniak so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Stredomorská hríbová polievka
Plnené kuracie stehná
Kuracie závitky s prekvapením
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rolky z roštenky so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacia roláda
Plnená pečená cibuľa
Makrelová nátierka
Mäsová roláda a lá pahreba
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Talianske kuracie rizoto
Špagety zo Stredomoria
Kuracie rizoto
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Pikantná rybacia zmes
Voňavé pečené
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované kuracie prsia
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Hrachová polievka
Fish&Chips v tortille
Grilované tofu
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z fazuľových strukov
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi