Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Špagety zo Stredomoria

Zapečené špagety s tuniakom
Opekaná zelenina
Bravčová panenka so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Šalát s pikantným steakom
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Šťavnaté mäkké zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hrachová polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Mäsová roláda a lá pahreba
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Grilované kuracie prsia
Polievka s mäsovými guličkami
Tuniak so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Vianočná roláda
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Makrelová nátierka
Grilované tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Stredomorská hríbová polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie závitky s prekvapením
Talianske kuracie rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacia roláda
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jemný hubový guláš
Plnené kuracie stehná
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Jahňacie so šalviovým medom
Voňavé pečené
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi