Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované kuracie prsia

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tournedos s maslovou zeleninou
Plnené kuracie stehná
Jemný hubový guláš
Hrachová polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Opekaná zelenina
Zapečené špagety s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Pochúťka s Ajvarom
Šalát z grilovanej zeleniny
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s fazuľou
Kuracie závitky s prekvapením
Polievka z fazuľových strukov
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Vianočná roláda
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Krevety na zeleninovom lôžku
Šťavnaté mäkké zemiaky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mäsová roláda a lá pahreba
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Talianske kuracie rizoto
Tuniak so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Makrelová nátierka
Stredomorská hríbová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené
Jahňacie so šalviovým medom
Grilované tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie rizoto
Teľacia roláda
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi