Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pikantná rybacia zmes

Talianske kuracie rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Zeleninové špízy
Plnené kuracie stehná
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Okúzľujúce letné kurča
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniak so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Polievka z fazuľových strukov
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované kuracie prsia
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie závitky s prekvapením
Vianočná roláda
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie rizoto
Plnená pečená cibuľa
Grilované tofu
Teľacia roláda
Mäsová roláda a lá pahreba
Voňavé pečené
Šťavnaté mäkké zemiaky
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Makrelová nátierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Stredomorská hríbová polievka
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Opekaná zelenina
Bravčová panenka so zeleninou
Jemný hubový guláš
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi