Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Bohatá jesenná polievka
Kuracie fajitas
Stredomorský šalát
Caponata a lá Podravka
Jaipur kari
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto so slaninou
Rizoto na španielsky spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cuketové jednohubky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mediteránska rapsódia
Strukovinový šalát so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tabouleh
Špargľová polievka
Ružičková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Tekvicová polievka s jablkom
Paella s kuracím mäsom
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Sójový šalát s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Pečený losos v medovej omáčke
Biela treska
Opekaná zelenina
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniak so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi