Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou

Stredomorský šalát
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Strukovinové fašírky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované kuracie prsia
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Oranžové rizoto
Ražniči z mletého mäsa
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Kuracie rizoto
Ružičková polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Strukovinový šalát so zeleninou
Chilli con carne
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracina s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Chutný šalát z opečených zemiakov
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pikantným steakom
Pečená ryba v papieri
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Stredomorská frittata
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cesnakové bruskety
Biela ryba s fazuľou
Ochutená ryža
Viac receptov pre túto náladu

Ajvar sa skvelo hodí aj k cestovinám. Náš recept so slaninou a mozzarellou si jednoducho obľúbite. O rýchlu večeru je postarané.

Suroviny

300 g špagiet Podravka
300 ml vody zo špagiet
100 g slaniny nakrájanej na kocky
3 - 4 lyžice Ajvaru jemného Podravka
125 g mozzarelly
pár lístkov čerstvej bazalky
strúhaný syr na podávanie

Použili sme

Ajvar jemný

Ajvar jemný

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

3 osoby20 min

  • 1 Špagety uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme ale necháme si približne 300 ml vody bokom na omáčku.
  • 2 Nakrájanú slaninu opečieme bez tuku na panvici. Keď zhnedne, pridáme k nej špagety a polovicu vody v ktorej sa špagety varili. Riadne premiešame, povaríme približne 5 minút a pridáme Ajvar.
  • 3 Opäť premiešame, v prípade potreby prilejeme ešte trochu vodu a odstavíme.
  • 4 Na záver pridáme mozzarellu nakrájanú na kúsky a čerstvú bazalku.

Porcia

Podávame teplé a posypané strúhaným syrom.

Zdieľať s priateľmi